Cine suntem

Firma „Casa Butyka” Prod.Com.S.R.L producătoare de mobilier din 2004 continuă activitatea firmei S.A Infrățirea S.A înființatăîn anul 1991.

Acționarii firmei S.A Înfrățirea sunt 4 modelori în lemn. Primele produse de mobiler au fost executate în 1993, din lemn.

Începând cu anul 1994 societatea a început să lucreze și din PAL melaminat. După divizarea în mai multe secții a firmei în 1995-1996, secția 1 s-a profilat pe producția de mobilier din PAL si MDF. Producția principală era constituită din bucătării la comandă și bucătării în serii mici . Prima bucătărie de serie mica a fost comercializată sub denumirea de „Bucataria Iris”.

Din anul 1998 a început producția în serie de camere de tineret,dormitoare, camere de zi, produse reunite sub numele de „Program Laura”. Conținea 67 module de mobilier care formau 22 de produse. Acest produs a fost protejat din 2001 sub Depozitul National nr.0469. Produsele au fost comercializate în 11 județe .

Firma a participat la mai multe expoziții și târguri în țară, fiind membru în Asociația Producătorilor de Mobilier din anul 1997. Societatea a amenajat aproximativ 6000 de locuinte în Cluj-Napoca și aproximativ 280 în Zalău.

În perioada 2005-2007 s-a creat o bază logistică nouă, s-au învestit în utilaje moderne, s-a deschis o linie de credit. Firma a accesat un program PHARE. Pentru realizarea proiectelor s-a achizitionat programul IMOS, un soft specializat pe proiectare de mobilier, care furnizeaza direct, sub forma digitală, date către CNC-urile din atelierul de producție. Astfel se realizează diferite operațiuni de frezare și găurire. Datorită acestor tehnologii firma poate să ofere un cost de execuție mai redusși o calitate superioară.

În 2008 s-a deschis un showroom, în spațiul în care se situează și azi, în cartierul Mărăști. Showroom-ul prezintă mai multe bucătării accesorizate, dulapuri glisante și un dormitor și este reamenajat periodic pentru a prezenta noile trenduri în domeniu.