De ce mobilă la comandă?

De ce mobilă la comandă?

|13 august 2019

Te-ai hotărât să-ţi reamenajezi locuinţa? Nu ştii ce mobilier să alegi pentru casa ta?

Mobilierul la comandă este o opţiune potrivită deoarece are foarte multe avantaje, motiv pentru care o mare parte dintre cumpărători optează pentru această variantă. Spre deosebire de mobila standard, mobilierul la comandă are marele avantaj de a putea fi personalizată, atât ca model cât şi ca dimensiuni, material sau culori.

Consultanţa face parte din oferta firmei noastre de mobilier la comandă, iar un specialist poate să te scutească de multă bătaie de cap, de drumuri inutile, de căutat soluţii. Firmele profesioniste utilizează diverse programe 3D, astfel încât să puteţi obţine o imagine cât mai apropiată de ceea ce se va realiza. Prin imaginile 3D se poate intra în detalii, pentru ca alegerea să fie pe placul dvs.

Consultantul va şti să ţină cont de instalaţiile existente şi să ofere soluţii de adaptare a mobilierului  la acestea sau de modificare a lor acolo unde este posibil.

O firmă la comandă profesionistă vă poate oferi şi montajul, aşa cum este şi cazul nostru. Proiectul este asumat până la capăt prin montaj şi scutesc clientul de transportul (eventual şi de asamblarea) unui mobilier standard.

Mobilierul la comandă este o opţiune potrivită sau poate cea mai potrivită pentru apartamentele mici. De ce? Pentru că într-o locuință de bloc ești limitat în primul rând de spațiile mici, iar nevoile de depozitare sunt mari. Prin mobila la comandă vei putea folosi la maxim spaţiul pe care îl deţii.

Preţul reprezintă un alt avantaj al mobilierului la comandă, iar tu deţii controlul asupra materialelor alese. Vei alege inclusiv feroneria, geamurile, accesoriile interioare, etc. Vei putea controla cantitatea per bucată ca să te încadrezi în buget, având totodată şi avantajul că mobilierul şi accesoriile alese îţi împlinesc cu adevărat nevoile şi aşteptările, în comparaţie cu mobilierul standard, care poate avea unele detalii pe care vei fi nevoit sa le accepţi.

Share this post: