Despre noi

Mobilierul executat de CASA BUTYKA este apreciat de clienți, datorită ofertei diversificate, calitații deosebite si accesoriilor ce satisfac pretenții multiple.

Prin produsele CASA BUTYKA puteți realiza cele mai practice concepte de compartimentare a spațiilor, cele mai personalizate moduri de amenajări interioare, cu o eleganță simplă, sub semnul calității și a aspectului lipsit de artificial.

Firma noastră oferă un pachet de servicii complete, de la măsurătoare, elaborare concept, proiectare și design interior la asistență tehnica, la montaj pe perioada executării lucrărilor de construcții interioare (trasarea instalațiilor, trasarea suprafețelor de gresie-faianță, etc.), totul într-un spectru larg de varietate de mobilier.

Clientul beneficiază de experiența designerilor noștri, care cunosc foarte bine piața de accesorii și decorațiuni și o împărtășesc punând la dispoziție ultimele tehnologii, materiale, trenduri, și cel mai important lucru – profesionalismul.

Proiectantul se pliază pe nevoile și gusturile clientului pe care le transpune în proiectul de mobilier, propunându-i o varianta adaptată individualitații acestuia.

Prin proiectare clientul ajunge mai aproape de varianta finală a ideilor și nevoilor sale de amenajare. El are posibilitatea de a vedea în variantă tridimensională proiectul, care sa ofere o viziune de ansamblu asupra deciziilor de amenajare luate. Proiectul de mobilier va lua în considerare obiectele de decoratiune deja alese: gresie, faianță, obiecte sanitare, pardoseli, draperii, uși, etc. sau va veni cu idei pentru alegerea acestora.

Clientului i se ofera un proiect detailat în ceea ce privește furnizorul de accesorii, dimensiunile mobilierului și prețul.

Pentru armonizarea decorului și punerea cât mai bine în valoare a amenajării unui spațiu, echipa noastră vă stă la dispoziție.

Profilul clientului nostru este cel care caută lucrurile practice, care locuiește în spatii mici și doreşte să le eficientizeze. Clientii noștrii sunt cei care ne fac cea mai buna reclamă.

Vă așteptăm cu drag în magazinul noastru de prezentare unde puteți cunoaște îndeaproape produsele CASA BUTYKA!